GeoSLAM ZEB Go legacy

De GeoSLAM ZEB Go Mobile 3D-laserscanner is bij uitstek dé mobiele handscanner die het mogelijk maakt om met een scan zeer eenvoudig meerdere ruimtes in kaart te brengen. Deze 3D-laserscanner maakt namelijk gebruik van de SLAM-technologie en is makkelijk te bedienen. De ZEB Go is daardoor zeer geschikt voor diegenen die nog niet veel ervaring hebben met scannen. In loopsnelheid beweeg je je door een ruimte en in een korte tijd scan je meerdere ruimtes met centimeter nauwkeurigheid. De handscanner is met name geschikt voor het binnenshuis inmeten van ruimtes, in de hand of aan een stok.

Het voordeel van GeoSLAM ZEB Go

Het voordeel van de GeoSLAM ZEB Go Mobile 3D-handscanner is dat je geen statief hoeft te verplaatsen. Je beweegt deze mobiele scanner door meerdere ruimtes terwijl je loopt. Het zeer compacte formaat en lichte gewicht maken dat gemakkelijk. De hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zie je ook terug in het uitvoeren van de scan: dit doe je als het ware met één druk op de knop. Wanneer je de data verwerkt doe je dat via GeoSLAM Connect. Deze software maakt het je wederom makkelijk met een reeks geautomatiseerde workflows, die jou helpen om de data te begrijpen. De data is compatibel met de meest gebruikte bestandsformaten.

Mobiel scannen
Vergroot de efficiëntie door een scan te maken terwijl je loopt. 

Zeer compact
Het kleine formaat en het lichte gewicht zorgen voor wendbaarheid.

Bereik tot 30 meter
Scan details tot op 30 meter afstand.. 

Specificaties 

  • Bereik: 30m 
  • Laserklasse: 1 
  • Gewicht: 850 g
  • Punten per seconde: 43.000

 

Het nut van GeoSLAM ZEB Go

Een project is vaak voorzien van een uitdagende planning. Het uitvoeren van een handmatige meting kan deze in de weg zitten. Wil jij in een kort tijdsbestek laagdrempelig een gebouw inmeten? Kies dan voor deze Mobile 3D-handscanner. Hiermee creëer je bijvoorbeeld eenvoudig een plattegrond voor Funda, meet je in korte tijd panden om energielabels te bepalen of weet je als vastgoedeigenaar in een handomdraai hoeveel vierkante meters aan ruimte je bezit. 

Aanvullende informatie
Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.