Trimble TDL450B UHF-radio

Prijs op aanvraag
De Trimble TDL450B UHF-radio is een supersnelle en robuuste draadloze UHF-radio die data zendt, herhaalt en ontvangt. Op basis hiervan kan een Trimble GNSS-ontvanger betrouwbare RTK-correctiegegevens ontvangen. De Trimble TDL450B biedt daarbij de mogelijkheid om problemen rondom signaalsterkte snel op te lossen. Zo blijf je productief, ook onder de zwaarste omstandigheden. De radio is zowel te gebruiken als base station als repeater.

Het voordeel van de Trimble TDL450B UHF-radio

Kies je voor de Trimble TDL450B UHF-radio dan ben je voorzien van hoogstaande Trimble radiotechnologie. Zo ben je verzekerd van optimale prestaties in het veld. Dat komt onder andere doordat het mogelijk is om via Bluetooth verbinding te maken met de GNSS-ontvanger. Dit vermindert de complexiteit van het installatieproces en zo worden veel voorkomende storingen in radiosystemen vermeden. Om de productiviteit verder te vergroten biedt de Trimble TDL450B toegang tot diagnostische gegevens in het veld. Deze kun je eenvoudig aanpassen en zo problemen rondom signaalsterkte snel oplossen. Daarbij heeft deze UHF-radio een metalen IP67-behuizing waardoor je ook werk gedaan krijgt onder zware omstandigheden. Dat geldt ook voor hoge omgevingstemperaturen. De Trimble TDL450B kun je namelijk uitbreiden met een ventilator (P/N 129681-20).

Een ander voordeel van de Trimble TDL450B is zijn flexibiliteit. Deze vind je terug in de aanpasbare batterijen, waarmee jij bepaalt of je gebruik wilt maken van een hoog of laag vermogen. Ook kun je kiezen waar je de radio monteert: op hetzelfde statief als de ontvanger of op een eigen statief.

Hoogstaande Trimble radiotechnologie
Voor optimale prestaties in het veld.

Verhoog de productiviteit
Los problemen rondom signaalsterkte snel op en blijf productief.

Verbinding via Bluetooth
Verminder de complexiteit van het installatieproces en veel voorkomende storingen.

Robuust
Geniet van een lange levensduur met de metalen IP67-behuizing en lever ook de beste prestaties tijdens zware omstandigheden.

Bespaar batterij
Werk met aanpasbare batterijen en gebruik alleen het vermogen dat je daadwerkelijk nodig hebt.

Flexibel in gebruik
Monteer op hetzelfde statief als de ontvanger of op een eigen statief

 

Specificaties Trimble TDL450B

  • Afmetingen: 231.2 × 151.2 × 77.0 mm
  • Gewicht: 1.96 kg
  • Bandbreedte: 403 – 473 MHz
  • Communicatie: 1 RS-232-poort, maximaal 115,2 kbps
  • Omgeving: IP67-gecertificeerd
  • Externe batterij: 9 tot 11 V DC, maximaal 5 W vermogen of 11 tot 30 V DC, volledig functioneel met alle ondersteunde uitgangen
  • Bluetooth: server en client modus ondersteund, vKlasse 2

 

Het nut van Trimble TDL450B

De vernieuwde Trimble TDL450B UHF-radio is onderdeel van de TDL450-serie en dus zeer geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden waarbij een versterking van het basisstation correctiesignaal gewenst is. Ook hier kun je denken aan het opspuiten van een eiland vlak voor de kust of het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op zee waar het signaal van een base station niet toereikend is. Werk je met warme omgevingstemperaturen? Kies dan ook voor de Trimble TDL450B. Dit model bouw je eenvoudig uit met een ventilator die de radio koel houdt.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease
Aanvullende informatie

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.