Trimble C5 Total Station

Prijs op aanvraag
De Trimble C5 Total Station (en Trimble C5 HP) is een Total Station zonder robotic bediening. Deze modellen bieden nog meer productiviteit en maken het werk nog eenvoudiger dan de Trimble C3 al deed. De Trimble C5 HP zet daarbij nog een stap voorwaarts. Op basis van onder andere een zeer nauwkeurige fase-afstandsmeter ben je namelijk verzekerd van een nog hogere meetnauwkeurigheid. Je geniet daarbij van een zeer helder beeld, autofocus en Trimble Access software. Zo biedt Trimble C5 Total Station alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen.

Het voordeel van de Trimble C5 Total Station (en Trimble C5 HP)

Met de mechanische Trimble C5 Total Station (en Trimble C5 HP) lever je nog betere prestaties dan je al deed met de Trimble C3. Waar je net als bij de C3 geniet van 1”, 2”, 3” of 5” hoeknauwkeurigheid, zie je de prisma-nauwkeurigheid bij deze modellen toenemen. Zo geniet je bij de Trimble C5 HP zelfs van een reflectorloos meetbereik van 500 meter, een fase-afstandsmeter met een nauwkeurigheid van 1 mm + 1.5 ppm en een meet spotgrootte van 22 millimeter bij 30 meter.

Deze Total Station is ook voorzien van hoogstaande Nikon optiek. Dit zorgt voor scherp en helder zicht, zelfs bij weinig licht. De productiviteit in jouw werk wordt daarbij net als bij de C3 vergroot door het lichtgewicht, de “hot-swappable” batterijen en de autofocus-technologie. Uniek aan deze 5-serie is het touchscreen kleurendisplay bevestigd aan twee zijden en de geïntegreerde Trimble Access software. Daarbij geniet je van een robuust ontwerp op basis van een IP66-behuizing en kun je kiezen voor Locate2Protect. Zo ga je zelfverzekerd het veld in met de Trimble C5 mechanische Total Station. 

Tot op de centimeter nauwkeurig
Leverbaar in 1”,2”, 3” en 5” hoeknauwkeurigheid

Autofocus-technologie
Altijd voorzien van een juiste meting

Verzekerd van een zeer hoge prisma nauwkeurigheid
Zeer hoog reflectorloos meetbereik en zeer nauwkeurige fase-afstandsmeter

Nikon-optiek
Scherp en helder zicht

Interne hot-swappable batterijen
Laad de ene batterij op terwijl je de andere gebruikt. 

Lichtgewicht
Beweeg je soepel door het veld 

Gebruiksvriendelijk
Geniet van eenvoudige bedieningssoftware en het tweezijdige touchscreen kleurendisplay

Robuust
Water- en stofbestendig op basis van IP66-behuizing

Specificaties

  • Gewicht: 4,3 kg (C5) / 4.4 kg (C5 HP)
  • Afmeting: 206 mm x 169 mm x 318 mm
  • Nauwkeurigheid: 1″, 2″, 3″ of 5″ 
  • Prisma nauwkeurigheid: 1 mm + 1,5 ppm prisma/2,0 mm + 2 ppm DR (C5 HP) / 2,0 mm + 2 ppm prisma/3,0 mm + 2 ppm DR (C5)
  • Meetspot grootte: 22 mm op 30 m (C5 HP) / 35 mm op 30 m (C5)
  • Bereik: 3.000 m prisma/500 m DR (C5 HP) / 5.000 m tot prisma/DR 800 m (C5)
  • Compensator: dubbele as
  • Bedrijfstemperatuur: -20°C tot + 50°C

Het nut van Trimble C5 Total Station 

De Trimble C5 Total Station (en Trimble C5 HP)  is ideaal voor al jouw dagelijkse meetwerkzaamheden waarbij robotic bediening geen vereiste is. Denk bijvoorbeeld aan de Trimble C5 en C5 HP wanneer je een lopende band wil plaatsen in een fabriek. Of wanneer je punten wilt uitzetten zodat je nauwkeurig kabelgoten in het plafond kunt monteren. De Trimble C5 HP is daarbij tevens zeer geschikt voor deformatiemetingen. Voor welke opdracht je ook staat, met de Trimble 5C en 5C HP mechanische Total Station meet je precies, onder welke omstandigheden dan ook. 

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease

Bijbehorende producten

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.