Trimble T7 Veldboek

Prijs op aanvraag
Het Trimble T7 Veldboek is het kleinere broertje van de Trimble T100. Hij is licht van gewicht en heeft een perfect formaat voor uiteenlopende landmeetkundige- en GIS-toepassingen. Deze tablet beschikt over alle functies en specificaties die je gewend bent met daarbovenop de mogelijkheid om de batterij te wisselen. Zo weet je zeker dat het werk altijd door kan gaan.

Het voordeel van het Trimble T7 Velboek

Als we het Trimble T7 veldboek naast de Trimble T100 leggen springt er een groot voordeel uit: de verwisselbare batterij. Daarbij kun je aan de Trimble T7, net als de T100, twee Trimble EMPOWER radiomodules koppelen en de inzetbaarheid vergroten. Of combineer één radiomodule met een RFID-reader of een barcodescanner. Door middel van de Empower radiomodule is het mogelijk om naast een GNSS-ontvanger, ook een Total Station te bedienen. Een ander voordeel is het lichte en compacte ontwerp en de zeer robuuste IP68-behuizing. Zo kun je altijd op de Trimble T100 vertrouwen. Je bedient deze tablet met Windows 10 en je optimaliseert onder andere de workflow tussen het veld en het kantoor door het toepassen van software als Trimble Access.
“Hot swappable” batterijen
Vervang eenvoudig de batterij en ga ongestoord door met je werk.
Trimble EMPOWER radiomodules
Vergroot de flexibiliteit in het veld en koppel 2 radiomules.
Ergonomisch ontwerp met lichtgewicht 
Beweeg je eenvoudig door het veld
Zeer robuust design
Geniet van een lange levensduur met de zeer robuuste IP68-behuizing,
Geoptimaliseerd voor Trimble software
Trimble Access

Specificaties Trimble T7

  • Formaat: 16.5 x 24.5 x 41.0 cm
  • Gewicht: 1.2 kg
  • Batterij: 2 x 3100 mAh (22.53 Wh) min. capaciteit /3150 mAh (22.90 Wh) nominale capaciteit, gemiddeld verbruik ca. 5 uur.
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Scherm grootte: 7-inch
  • Schermresolutie: 1280 x 800 landscape,
  • Besturingssoftware: Windows 10 Pro 64 bit applications
  • Trimble EMPOWER Module: 2 poorten

Het nut van Trimble T7

De Trimble T7 kan ingezet worden voor uiteenlopende landmeetkundige – en GIS-toepassingen waarbij behoefte is aan meten met een compact formaat. Ook kun je deze tablet met de Trimble EMPOWER-radiomodule als volwaardig veldboek inzetten voor metingen met een Total Station. Daarbij kies je voor de Trimble T7 als je nooit zonder batterij wilt zitten. Deze tablet beschikt namelijk over verwisselbare batterijen.
Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease
Aanvullende informatie

Bijbehorende producten

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.