Trimble T100 Veldboek

Prijs op aanvraag
Met de Trimble T100 tablet ben je klaar voor veeleisende toepassingen in het veld. Met deze tablet in de hand ben je namelijk voorzien van zowel hoogwaardige hardware als software. Zo ben je verzekerd van een snelle verzameling en verwerking van data. Het werkcomfort is daarbij groot op basis van een ergonomisch ontwerp met handige accessoires en toepassingen. 

Het voordeel van het Trimble T100 Veldboek

Met het Trimble T100 Veldboek kies je een krachtige oplossing. Zo bedien je deze tablet met Windows 10 of 11 software en heb je een optimale workflow tussen het veld en het kantoor met Trimble Access software. Deze tablet is voorzien van alle gemakken om het werk comfortabel te maken. Het ontwerp is ergonomisch, het beeldscherm maar liefst 10,1 inch groot en zon- en regenwerend, uitgerust met vier functietoetsen en allerlei handige accessoires die het werk vereenvoudigen. Een ander voordeel van de Trimble T100 is dat de hardware beschikt over een snelle Intel i5 processor, de mogelijkheid om een SIM-kaart toe te voegen en twee aansluitingen voor een Trimble EMPOWER radiomodule. Deze optionele uitbreidingen maken het onder andere mogelijk om een Total Station aan te sturen of om een barcodescanner te koppelen. Het Trimble T100 Veldboek is daarbij voorzien van een grote opslagcapaciteit van 16GB ram /512GB SSD en een robuuste behuizing. Zo ben je verzekerd van genoeg capaciteit.

Groot 10,1-inch touchscreen
Eenvoudig grote (achtergrond)bestanden bekijken op je scherm.

Snelle en krachtige processor
Intel i5 processor voor efficiënte gegevensverzameling en gegevensverwerking.

Capaciteit voor al je projecten
Voorzien van een opslagcapaciteit van maar liefst 16GB ram /512GB SSD.

Trimble Empower radiomodules
Vergroot de flexibiliteit in het veld en koppel 2 radiomodules.

Ergonomisch en robuust design
Comfortabel in de hand en voorzien van IP65-behuizing voor een lange levensduur.

Geoptimaliseerd voor Trimble software
Trimble Access, Trimble Perspective

 

Specificaties Trimble T100

  • Formaat: 279 mm x 200 mm x 18.5 mm
  • Gewicht: 1.65 kg
  • Geheugen: . 16 GB SDRAM
  • Batterij: 92 Wh (intern), 10 uur @ 20 °C met GPS aan
  • Scherm grootte: 10.1”
  • Schermresolutie: 1920 x 1200 px
  • Besturingssoftware: Windows 11
  • Trimble EMPOWER Module: 2 poorten

 

Het nut van Trimble T100

Het Trimble T100 Veldboek kent de voordelen van een tablet die je verwacht en meer. Zo is de Trimble T100 op basis van de Trimble Empower radiomodules ook geschikt voor het bedienen van een Total Station en kun je zelfs een 3D-laserscanner als de Trimble X9 aansturen. Daarbij kies je voor de Trimble T100 wanneer je werkt op grote opdrachten met zware bestanden. Deze tablet heeft meer dan genoeg opslagcapaciteit en een groot beeldscherm om documenten overzichtelijk te bekijken.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease
Aanvullende informatie

Bijbehorende producten

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.