Trimble MX7 Mobile Mapping systeem

Prijs op aanvraag
Snel en eenvoudig infrastructuur in beeld brengen? Ga dan op pad met de Trimble MX7. Dit mobile mapping systeem monteer je makkelijk op het dak van een voer- of vaartuig en levert hoogstaande camerabeelden op. Zo verzamel je moeiteloos en snel de gewenste geo-informatie van jouw projectgebied. Via gebruiksvriendelijke Trimble software geneer je daarna, vanuit je stoel, de gewenste (meet)resultaten. Capture now, measure later!

Het voordeel van het Trimble MX7 Mobile Mapping systeem

Met de MX7 kun je de tijd in het veld minimaliseren. Terwijl je vooruit beweegt op snelweg snelheden, leg je met behulp van zes camera’s 360° panoramafoto’s van de volledige infrastructuur vast. Dat doe je door de Trimble MX7 eenvoudig te monteren op welk voertuig dan ook. De data die je binnenhaalt bekijk je via de gebruiksvriendelijke software Trimble Mobile Capture op jouw favoriete communicatiemiddel: smartphone, tablet of laptop. Je bent daarbij verzekerd van nauwkeurigheid door de geïntegreerde Applanix GNSS en IMU. De dataverwerking vindt plaats via de software Trimble Business Center en Trimble MX. Is verdere analyse noodzakelijk? Dan kun je gebruik maken van Trimble Trident Imaging software.

6 camera’s en 360° panoramafoto’s
De zes camera’s vormen samen 360° panoramafoto’s van 30 megapixels, hiermee legt de MX7 alles vast wat je op de route tegenkomt.

Geïntegreerde Applanix GNSS en IMU
Zo ben je verzekerd van een nauwkeurige positionering.

Hoge meetsnelheden
Al rijdend informatie inwinnen.

Gebruiksvriendelijke Trimble Mobile Capture software
Bedien de Trimble MX7 met gemak op jouw tablet, smartphone of laptop.

Eenvoudige montage
De MX7 is een lichtgewicht systeem en wordt geleverd met een dakdrager die eenvoudig gemonteerd wordt op uiteenlopende voer- of vaartuigen.

Specificaties

  • Gewicht: 11,3 kg
  • IP-waarde: sensor IP65
  • Resolutie: 30 MP (5 MP x 6 CMOS-sensor)
  • Gezichtsveld: 90% van volledige bol
  • Power: 12 V to 24 V DC (100 W)
  • Geïntegreerd Trimble Applanix GNSS-IMU systeem

Het nut van Trimble MX7

Wil jij een groot gebied verkennen op basis van hoogstaande 360° panoramafoto’s? De MX7 helpt je de gewenste geo-informatie te verzamelen. Handig wanneer je jouw assetmanagement optimaal wilt inrichten. Met de MX7 kun je namelijk activa als bruggen, kanalen, gebouwen en wegen documenteren op basis van foto’s met geografische referenties. Zo kan je bijvoorbeeld snel inzicht krijgen in het aantal bomen, lantaarnpalen of vuilniscontainers in een gemeente en de status van deze objecten registreren en monitoren.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.