Trimble X12 3D-scanner

Prijs op aanvraag
Stel jij de allerhoogste eisen aan jouw 3D-scans? Kies dan voor de Trimble X12 3D-scanner. Deze 3D-laserscanner levert zeer uitzonderlijk bereik en scansnelheid, als wel zeer hoge precisie. Het maakt niet uit hoe groot de uitdaging is, met de 3D-laserscanner Trimble X12 kun jij deze aan.

Het voordeel van de Trimble X12 3D-scanner

De Trimble X12 3D-scanner kent een extreem laag ruisniveau. Zo meet je met een millimeter nauwkeurigheid en kun je precisie in het werk waarborgen. Het enorme bereik tot 376 meter en de hoge scansnelheid van 2 miljoen punten per seconde zorgen ervoor dat je jouw projecten nog effectiever kunt uitvoeren. Verder is de Trimble X12 uniek vanwege de aanwezigheid van Smart Lighting waarmee je ook in het donker foto’s kunt maken. De X12 beschikt net als de X7 en X9 over Perspective software die het onder andere eenvoudig maakt om scans te registreren en te controleren of de datasets compleet zijn. Ook kun je Perspective gebruiken om de scans te georefereren.

Extreem laag ruisniveau
Zeer zuivere data tot op de millimeter nauwkeurig.

Perspective software
Maakt de verwerking van de scans makkelijk en snel. 

Smart Lighting
Maakt heldere foto’s, ook in het donker. 

Georefereren
Meet een punt en leg de scan op de coördinaten.

 

Specificaties Trimble X12

  • Scansnelheid: tot 2,187 kHz punten/seconden
  • Scanbereik: 0,3 m tot 365 m
  • Scantijden: vanaf 0m23s
  • Zelfnivellerend: ja, via twee assige compensator
  • Bescherming tegen binnendringing: IP54
  • Bedrijfstemperatuur: -10 °C to +45 °C 

 

Het nut van Trimble X12 3D-scanner

Sta je voor een uitdaging waarbij nauwkeurigheid extra belangrijk is? Zoals bij het plaatsen van prefab leidingen. Of sta je voor een uitdaging waarbij er een enorm gebied onder hoge scansnelheid gescand moet worden? Kies dan voor de Trimble X12. Deze 3D-scanner maakt het onmogelijke mogelijk.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease
Aanvullende informatie

Bijbehorende producten

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.