Trimble SX12 Total Station

Prijs op aanvraag
De Trimble SX12 Total Station is een all-in-one Scanning Total Station dat het beste uit drie werelden biedt: scanning, monitoring en maatvoering. Je geniet van een zeer hoge nauwkeurigheid, snelle scantijd en heldere pointclouds. Met deze Total Station ben je klaar voor welke opdracht dan ook. Voorzien van Trimble’s beste technologieën en een compleet camerasysteem, werk je efficiënt met de SX12 en bespaar je tijd waar mogelijk.

Het voordeel van de Trimble SX12 Total Station

Ga je met de Trimble SX12 op pad, dan heb je altijd het juiste meetinstrument bij de hand. Of het nu gaat om maatwerk, monitoring of scanning. Je bent altijd verzekerd van de hoogst mogelijke meetnauwkeurigheid. De Trimble SX12 maakt jouw werk ook eenvoudiger met een innovatieve laserpointer, een hoge scansnelheid, de mogelijkheid om punten op het beeldscherm te selecteren en het vermogen om het prisma goed van andere reflecterende objecten te onderscheiden. Met de Trimble SX12 ben je verzekerd van plezier in je werk. 

Meest nauwkeurige instrument van Trimble
Zowel een hoge hoeknauwkeurigheid van 1 seconde als een nauwkeurige afstandmeting van 1 millimeter +1.5 PPM

Innovatieve laserpointer
Richt, meet en markeer eenvoudig met de laserpointer op basis van de hoge zichtbaarheid en zeer kleine diameter van 3 millimeter op 50 meter. 

Hoge scansnelheid en groot bereik
26.600 punten per seconde met een bereik van maar liefst 600 meter.

Compleet camerasysteem
Zie precies wat de SX12 ziet, selecteer punten op je scherm, maak foto’s of monitor een situatie.

Meet reflectorloos
Meet hoeken eenvoudig en nauwkeurig

 

Specificaties Trimble SX12

  • Hoekige nauwkeurigheid: 1”
  • EDM-nauwkeurigheid: 1,0 mm + 1,5 ppm prisma / 2,0 mm + 1,5 ppm DR
  • Scansnelheid: 26.600 punten per seconde, op 600 m afstand
  • Scan nauwkeurigheid: 3D nauwkeurigheid op 100m is 2.5mm
  • Laserpointer: pointer met een diameter van 3 mm op 50 m

 

Het nut van Trimble SX12 Total Station

Er zijn vele redenen om de Trimble SX12 Total Station in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een project waarbij je de veiligheid wilt waarborgen. Dit kan zijn tijdens het inmeten van een drukbezet wegdek. Met de XS12 doe je dat eenvoudig vanaf je scherm. De SX12 kan je ook inzetten wanneer je een 3D-scan naast het ontwerp wilt leggen. Zo zie je direct en met één blik of het werk juist is uitgevoerd. Handig wanneer je bijvoorbeeld wilt weten of er voldoende asfalt is aangebracht. Denk ook aan de Trimble SX12 wanneer je voor een opdracht staat waarbij continue monitoring gewenst is. Bijvoorbeeld wanneer je eventuele verzakkingen van een gebouw wilt monitoren. Ook dan is de Trimble SX12 goed inzetbaar. 

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease

Bijbehorende producten

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.