Trimble R580 GNSS-ontvanger

Prijs op aanvraag
De Trimble R580 is de oplossing voor landmeters en GIS-professionals die op zoek zijn naar een lichtgewicht GNSS-ontvanger met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De goede kwaliteit heeft deze smart-antenne te danken aan hoogstaande technieken als Trimble ProPoint en Maxwell” 7. Zo ben je verzekerd van een nauwkeurige plaatsbepaling, ook in uitdagende meetomstandigheden. Met de Trimble R580 ga je dan ook vol vertrouwen op pad en verhoog je je productiviteit in het veld. 

Het voordeel van de Trimble R580

Van buiten ziet de Trimble R580 eruit als de vertrouwde Trimble R2. Van binnen is er echter een grote vooruitgang waardoor je van meer gemak en precisie geniet. Dat komt onder andere door de toevoeging van de hoogstaande Maxwell” 7 technologie en de Trimble ProPoint GNSS-engine. Deze combinatie zorgt ervoor dat je snel betrouwbare metingen kan uitvoeren, ook in uitdagende omstandigheden. Daarbij ben je met de Trimble R580 tevens beschermd tegen (al dan niet bewust) storende factoren zoals spoofing en jamming. De betrouwbaarheid van de data wordt verder vergroot door de Trimble CenterPoint RTX-correcties en Trimble xFill. Het lichtgewicht plus compacte en robuuste ontwerp maken deze smart-antenne daarbij zeer gebruiksvriendelijk.

Verrijkt met Trimble ProPoint
Nauwkeurige metingen tijdens uitdagende meetomstandigheden

Hoogstaande GNSS-technologie Maxwell” 7
Ontvangt alle beschikbare GNSS-constellaties en beschermt je tegen storende factoren zoals spoofing en jamming

Trimble CenterPoint RTX corrections
Levert GNSS-correcties via satelliet of internetverbinding met ongekende snelheid en nauwkeurigheid.

Trimble xFill
Verleng de RTK-dekking met enkele minuten wanneer er tijdelijk een storing is in de verbinding met een RTK-basisstation of VRS-netwerk.

Compact en robuust design
De GNSS antenne is geïntegreerd in de robuuste IP65-behuizing, wat zorgt voor een compact ontwerp.

 

Specificaties Trimble R580

  • Gewicht: 1.08 kg (enkel de ontvanger)
  • Formaat: 14.0 cm diameter x 11.4 cm hoogte
  • Maximale precisie: 10 mm H/20 mm V
  • CenterPoint RTX-precisie: 2 cm H/5 cm V
  • Starten met één knop en draadloos
  • UHF-radio (alleen ontvangen): 450 MHz (optie)
  • Robuustheid: IP65/MIL-STD
  • Ondersteuning: iOS, Android, Windows 11

 

Wanneer de Trimble R580 inzetten?

De Trimble R580 is zeer effectief voor een breed scala aan toepassingen waarbij een nauwkeurige positiebepaling vereist is. Het is daarom een GNSS-ontvanger waarmee een landmeter zelfverzekerd op pad gaat. Of je nu de locatie wil bepalen van kabels en gebouwen, een landschap in kaart wilt brengen of geo-informatie wilt ophalen waarmee je uiteenlopende vraagstukken kunt beantwoorden, de Trimble R580 is het antwoord. Ook wanneer je te maken hebt met uitdagende meetomstandigheden zoals dichtbebouwde steden en bossen.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.