Trimble GA830

Prijs op aanvraag
De Trimble GA830 antenne is dé GNSS-antenne voor bagger- en waterbouwkundige toepassingen. Deze antenne ondersteunt centimeter-level nauwkeurigheid.

Het voordeel van de Trimble GA830 antenne

De Trimble GA830 antenne biedt volledige ondersteuning voor de huidige en toekomstige GNSS-signalen. Verder worden tripple-band frequenties ondersteund en L-band satelliet correctiesignalen (zoals Trimble CenterPoint RTX Marine en Fugro Marinestar). Een zeer robuuste behuizing zorgt voor betrouwbare prestaties bij montage aan schepen, kranen en andere bewegende objecten. Het Iridium filter in de GA830 voorkomt eventuele storingen door het gebruik van Iridium satelliettelefoons aan boord.

Volledige ondersteuning GNSSS-signalen
GPS (L1, L2, L5), GLONASS (L1, L2, L3), Galileo (E1, E5a, E5b, E6), BeiDou (B1, B2, B3), QZSS (L1, L2, L5, LEX), IRNSS (L5), L-Band voor OmniSTAR en Trimble CenterPoint RTX Marine.

Geschikt voor maritieme toepassingen
Door de ondersteuning van de MSK Beacon 283.5 – 325.0 kHz.

Robuust uiterlijk
Robuuste behuizing, ideaal voor maritieme en landtoepassingen in zware omstandigheden.

Maximale nauwkeurigheid
Trimble GA830 antenne biedt een verbeterde signaal-ruisverhouding en een “low elevation satellite tracking”. Voorts vermindert “high rejection RF filtering” de verdere effecten van iridiumtransmissie.

Specificaties

• Afmeting: 14,9 (diameter) x 9,8 (hoogte) cm
• Gewicht: 820 gram
• Montage: 5/8” – 11 schroefdraad of 3x M8 schroefdraad opbouwmontage
• Extra Iridium filter
• Robuuste behuizing voor ruige omgevingen

Het nut van Trimble GA830 antenne

De combinatie van het ontvangen van alle constellaties en alle frequenties in combinatie met het iridium filter maakt deze antenne de ideale antenne voor RTK/RTX positie en heading toepassingen in de marine wereld.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease

Product toepassingen

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.