Z+F FlexScan 22 SLAM-platform

Prijs op aanvraag
De Z+F FlexScan 22 brengt het beste uit twee werelden: de hoge kwaliteit en bereik van een statische scanner gecombineerd met de flexibiliteit van een mobiel platform. Zo ontstaan er eindeloos veel mogelijkheden en ontdek je samen met de Z+F FlexScan 22 nieuwe perspectieven. 

Het voordeel van de Z+F FlexScan 22

De FlexScan 22 beschikt over de statische high-end scanner: Z+F IMAGER 5016. Hierdoor profiteer je van een hoge kwaliteit als wel een groot bereik. Zo scan je maar liefst 10.000 punten per profiel en leg je de fijnste details vast in jouw 3D-model. Dat terwijl je werkt met een nauwkeurigheid tot 2,5 mm in het SLAM-resultaat. Wil je ook voldoen aan zeer hoge nauwkeurigheidseisen? Dat is geen probleem. De SLAM-gegevens kunnen gekoppeld worden aan Targets en Spheres om de scan te controleren. De scanner is daarbij uitgerust met een panorama- en kleurencamera en voorziet de scans van hoogstaande beelden. 

Het SLAM-platform kun je zowel binnen als buiten gebruiken en is voorzien van een zeer nauwkeurig trackingsysteem. Het gebruik is daarbij zeer flexibel. Dankzij het Quick Mount systeem koppel je dit instrument namelijk eenvoudig aan rugzakken, verrijdbare statieven die in hoogte verstelbaar zijn en andere vaar- en voertuigen. De veelzijdigheid wordt verder vergroot doordat je de scanner eenvoudig kunt gebruiken met uiteenlopende ondersteuningssystemen. Je kunt deze aanpassen aan de omvang en aard van het project. Zo voldoe je elke keer aan de specifieke projecteisen en bespaar je tijd en middelen waar mogelijk. 

Alle data worden gesynchroniseerd op de interne schijf en als back-up op de externe schijf. De integratie vindt plaats via de blue workflow & Z+F LaserControl software. Ook kun je data exporteren naar standaardformaten en deze vervolgens delen met software van derden. 

Hoge meetnauwkeurigheid
High-end scanner, 2,5 mm nauwkeurigheid en 10.000 punten per profiel.

Nauwkeurig trackingsysteem
Het trackingsysteem registreert de exacte locatie, oriëntatie en positie van het SLAM-platform.

Zeer flexibel
Eenvoudig en snel te koppelen aan uiteenlopende draagsystemen

Hoogstaande camerabeelden
De camerabeelden hebben een hoge kleurgetrouwheid en een hoog dynamisch bereik.

 

Specificaties

  • Scanresolutie: 10.000 punten per profiel
  • Scanbereik static / SLAM mode: 0.3 m – 365 m / min. 0.6 m
  • Nauwkeurigheid: tot 2,5 mm.
  • Camera: 2x 20 MP, min. bereik 0.5 m
  • Dataopslag: 1TB interne SSD, USB 3.0 voor externe back-up
  • Geheugen: 128 GB SATA

 

Het nut van de Z+F FlexScan 22

Het door Zoller + Fröhlich ontwikkelde Z+F FlexScan®-platform combineert de voordelen van statische scans met de efficiëntie van mobiele systemen. De perfecte aanvulling voor elke tijdgevoelige of grootschalige toepassing: AEC, facilitair management, procesindustrieën, erfgoeddocumentatie en forensisch onderzoek.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease
Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.