Trimble Perspective software

Prijs op aanvraag
Trimble Perspective software is een veldsoftware die speciaal ontworpen is voor het werken met 3D-laserscanners zoals de Trimble X7, Trimble X9 of Trimble X12. Met behulp van deze laserscanners worden er puntenwolkdata ingewonnen.

Het voordeel van Trimble Perspective software

Met de Trimble Perspective software vergroot je je productiviteit in het veld, doordat je 3D-visualisaties, metingen, annotaties, registraties en georeferenties kunt doen. In het veld kun je eenvoudig in real-time oppervlakte-, afstand- en horizontale en verticale afstanden en puntmetingen maken. Voordat je het werkveld verlaat kun je je project in het veld georefereren door een CSV-bestand met controlepunten te importeren. De puntenwolkdata kun je vervolgens exporteren naar verschillende bestandsformaten, zoals .laz. Men kan deze puntenwolkdata op kantoor verder verwerken in Trimble RealWorks of Trimble Business Center.

Intuïtief
Gemakkelijk te leren en te gebruiken door zowel beginners als ervaren gebruikers.

Bespaar tijd
Door de automatische registratie kun je controleren of je gegevens in het veld zijn geregistreerd voordat je het werkveld verlaat.

Robuuste functiemogelijkheden
De eenvoudige maar verfijnde functies maken een sluitende gegevensintegratie mogelijk met ‘on-the-fly’ metingen en annotaties.

Onderweg scannen
Met de Trimble Perspective Mobile-app scan je overal en altijd, een snel alternatief voor het vastleggen van scangegevens.

Kenmerken

  • Tablet-besturingssysteem; Windows11 IoT voor ondernemingen
  • RAM; 8NL
  • Grafische ondersteuning; Open GL 4.4 of hoger
  • Geheugenkaart; SDHC-geheugenkaarten
  • Licentie; voor het gebruik van deze software moet je een licentie aankopen

Het nut van Trimble Perspective software

Als je aan het werk bent met een 3D laserscanner is het gebruik van de Trimble Perspective software onmisbaar. Je vergroot je productiviteit in het veld aanzienlijk doordat je in real-time eenvoudig diverse metingen kunt doen en al je data snel kunt verzamelen.

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop
Aanvullende informatie

Bijbehorende producten

Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.