Landmeten

Onze hoogwaardige meetoplossingen zijn de ideale partner voor iedere landmeter. Welk type werk je ook doet, door de veelzijdigheid van onze instrumenten heb je altijd de juiste oplossing bij de hand. En heb je een keer een klus waarvoor je een ander instrument nodig hebt? Dan huur je die eenvoudig bij Geometius.

Bekijk hieronder het product overzicht voor deze branche.

Lees klantverhalen uit deze branche
Trimble R980 GNSS ontvanger; Geometius

De GNSS-ontvangers van Trimble zijn robuust en bieden de nauwkeurigheid die jouw werk vereist. Voorzien van de modernste technologieën kun je efficiënt en in de meest uitdagende omstandigheden meten. Wil je nog nauwkeuriger inmeten en uitzetten dan kun je ook vertrouwen op de precisie van de Trimble Total Stations in ons portfolio. Wil je een project snel en gedetailleerd in beeld hebben, bijvoorbeeld als voorbereiding of voor een as-built, dan kies je één van de (mobiele) scanoplossingen. Door deze instrumenten te combineren met een robuuste veldcomputer of tablet, kun je de hele dag zorgeloos meten en data real-time uitwisselen.

Ook als je zaken zichtbaar wil maken die nog niet of niet meer zichtbaar zijn, hebben we de juiste oplossing voor je. Wil je bijvoorbeeld ergens gaan graven of boren dan is de inzet van een (grond)radarsysteem waardevol. Je kunt hierbij denken aan het in kaart brengen van ondergrondse infrastructuur of het kijken in de lagen van betonconstructies. Ben je benieuwd hoe een ontwerp in de bestaande situatie past en wil je dit in het veld kunnen visualiseren? Dan zijn de Trimble AR oplossingen ideaal.

Vanuit de lucht gebruik je één van de drone-oplossingen van AgEagle en voor rustigere binnenwateren is onze Hydroscout de ideaal. Wil je echt snel meters maken, dan pak je de markeerrobot van TinyMobileRobots. Tezamen met een GNSS-ontvanger of Total Station kun je zo snel punten of lijnen uitzetten.

Combineer jouw meetoplossingen met het juiste softwarepakket en je hebt dé tools in handen om snel, efficiënt en gemakkelijk data te kunnen inwinnen, verwerken en analyseren.

Wil je meer weten over onze meetoplossingen voor landmeten?