IDS Stream DP Grondradar

Prijs op aanvraag
IDS Stream DP behoort tot de Stream-familie die technologische producten levert voor hoogstaand onderzoek van ondergrondse nutsvoorzieningen. Met de nieuwe Equalized scrambled technologie (EsT) kan deze grondradar dat beter dan zijn voorgangers. Met Stream DP til je de detectie van ondergrondse kabels en leidingen dan ook naar een hoger niveau.

Het voordeel van de IDS Stream DP

IDS Stream DP is een GPR-array systeem voor real-time 3D-kartering van ondergrondse kabels en leidingen. Op basis van een revolutionaire techniek leg je die nu ook vast op nog diepere grondlagen. Daarbij ben je verzekerd van een nauwkeurige 3D-constructie. Deze grondradar beschikt namelijk maar liefst over 30 kanalen in dubbele polarisatie (19VV + 11HH), samengevoegd in één scan.

Naast kwaliteit kun je ook rekenen op gebruiksvriendelijkheid. Zo kan de Stream DP efficiënt worden ingezet door één gebruiker. Dit vanwege het lichte gewicht en het compacte formaat dat in een standaard voertuig past. Daarnaast heb je niet meer dan 5 minuten nodig om deze grondradar te monteren en kun je non-stop meten. De batterijen zijn namelijk hot-swappable en het verbruik is laag (19W). De trolley van de Stream DP is zowel in een offroad als in een asfaltversie configureerbaar.

Revolutionaire techniek

Equalized scrambled Technologie voor ongeëvenaarde controle van het GPR-signaal, groter dieptebereik en ultrahoge resolutie.

30 kanalen in dubbele polarisatie

Een nauwkeurige 3D-reconstructie van ondergrondse infra, gecreëerd in één enkele scan.

Lichtgewicht en compact

Eén operator kan het systeem in minder dan 5 minuten monteren en vervoeren met een standaard voertuig.

Non-stop meten

Laag batterijverbruik (19W) en hot swap-technologie voor de voeding.

Eén oplossing voor verschillende scenario’s

Zowel in een offroad als asfaltversie configureerbaar.

 

Specificaties

  • Afmeting: 116 x 82 cm
  • Gewicht: 42 kg
  • Sensor frequentie: 200 MHz – 1000 MHz
  • Max. scan snelheid: 14 km/h 
  • Scan breedte: 82.5 cm 
  • Stroomverbruik: 19W, Stand-by: 15W
  • Aantal kanalen: 30 (19VV-11HH)

 

Het nut van de IDS Stream DP

Nutsvoorzieningen meten, markeren of detecteren onder de grond? Van riolering tot internetkabels, met de IDS Stream DP weet je zeker dat je alles juist ziet. Werken met deze grondradar is dan ook interessant voor uiteenlopende projecten waarbij je een nauwkeurig beeld wil schetsen van hetgeen zich onder de grond afspeelt. Handig  ter voorbereiding van een project, maar ook voor het up-to-date houden van digitale kaarten van ondergrondse infrastructuur. 

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop of lease
Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.