TinySurveyor

Prijs op aanvraag
Ben je op zoek naar een alternatief voor het handmatig uitzetten van markeringen? Denk dan aan de Trimble TinySurveyor. Deze robot doet dit automatisch voor je op basis van eenvoudige instructies. Zo kun jij sneller, met meer precisie en ook veiliger een markering uitvoeren.

Het voordeel van Trimble TinySurveyor

Werken met de Trimble TinySurveyor is eenvoudig. Allereerst bepaal je de route van de markering. Dit doe je door punten of lijnen in te laden: rechtstreeks op de bijgeleverde tablet door een DXF. file of CSV. file in te laden met een USB-stick. Vanaf de tablet stuur je de robot vervolgens aan op locatie en hou je de controle. Zo kun je real-time bijvoorbeeld de snelheid of de route aanpassen. De TinySurveyor heeft een lichtgewicht waardoor je hem eenvoudig verplaatst van de ene naar de andere locatie. Je hoeft ook niet bang te zijn dat deze robot je in de steek laat. De batterij heeft een capaciteit voor een volle werkdag, waarmee je tot 16 kilometer kunt markeren. 

De gebruiksvriendelijkheid wordt verder vergroot doordat je kunt kiezen voor een geïntegreerde of (eigen) externe GNSS-ontvanger. De nauwkeurigheid blijft 1-2 centimeter. Wil je die verder verhogen? Geen probleem, koppel de surveyor dan aan een Total Station. Zo behaal je meer precisie met jouw markeringen. De Trimble TinySurveyor is daarbij zo ontworpen dat je hem op uiteenlopende oppervlaktes kunt inzetten. Of het nu gras, grind, aarde, asfalt of beton is, deze robot kan nauwkeurig de benodigde gebieden markeren. 

Vergroot de efficiëntie in het werk
Precies, snel en veilig markeren.

Zeer gebruiksvriendelijk
Gemakkelijk te transporteren en te besturen via een tablet.

Eenvoudig uitzetten van punten
Je doet dit rechtstreeks vanaf de tablet door een DXF. of CSV. file in te laden.

Batterij voor een volle werkdag
Werk een volledige dienst zonder pauzes en markeer tot 16 kilometer. 

Stevige constructie en grote wielenLever ook precisie op zwaardere ondergronden zoals grind en zand.

Compatibel met een breed scala aan GNSS-ontvanger
Integreerbaar met zowel een interne als externe GNSS-ontvanger.

 

Specificaties

  • Gewicht: 18 kg (excl. batterij)
  • Afmeting: 804x688x491 mm
  • Maximale snelheid markering: 4 km/h / 2.5 mph
  • Batterijduur: 8 uur
  • Nauwkeurigheid: 2 cm
  • GNSS:  te gebruiken in combinatie met diverse Trimble GNSS ontvangers 

Het nut van Trimble TinySurveyor

De Trimble TinySurveyor is van nut wanneer je een bepaalde situatie wilt uitzetten. Ideaal is het bijvoorbeeld voor het indelen van zonneparken, uitzetten van evenementen of voor het markeren van infrastructuur. Met deze robot zet je snel, eenvoudig en veilig een digitale tekening om in de werkelijke situatie. 

Offerte aanvragen Verkrijgbaar via aankoop, huur of lease
Huur je apparatuur bij Geometius; Verhuur

Test, huur en ontdek.

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Bij ons vind je altijd het juiste systeem om te meten en te visualiseren, ongeacht de duur van de huur.