De vestiging in Alphen aan den Rijn wordt per 1 januari 2017 samengevoegd met onze vestiging in Almere.

Sinds 2003 zijn Geometius en Agrometius samen gevestigd in Alphen a/d Rijn. Agrometius heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is in september 2015 overgenomen door Royal Reesink. Een logische vervolgstap is dat de ruim 30 medewerkers van Agrometius gaan verhuizen naar een eigen locatie.

Uitbreiding vestiging Almere
Door deze ontwikkeling wordt het pand in Alphen a/d Rijn te groot voor Geometius. Dit is voor ons een goed moment om de vestigingen in Alphen a/d Rijn en Almere samen te voegen. Hierdoor ontstaat er een bundeling van kennis en ervaring en kunnen wij u nog efficiënter van dienst zijn.

Bruisend Almere – uitnodiging
De verbouwing in Almere is 1 januari 2017 gereed. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Op vrijdagmiddag 20 januari toosten wij graag met u op het nieuwe jaar, kunt u het pand bekijken en kennis maken met alle medewerkers die dan in Almere werkzaam zijn. Een hapje en drankje staan vanaf 15.30 uur klaar. Bent u er ook bij? Dan vernemen wij dit graag. U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen o.v.v. 20 januari.

Vragen?
Voor algemene vragen kunt u ons bereiken op 088 4366 300. Heeft u specifieke vragen over het onderhoud van uw apparatuur? Dan kunt u vragen naar Herman van Santen.

 

Afbeelding Almere- verhuiskaart